BORGERMØDE I ÅDUM – 14. september kl 19

ÅDUM LETKØBS FREMTID ??

DER INDKALDES TIL BORGERMØDE I FORSAMLINGSHUSET ONSDAG D 14 SEPTEMBER 19.00

De stigende energipriser er i den grad en udfordring for vores ÅDUM LETKØB. Købmanden og bestyrelsen i ÅDUM LETKØB, har været meget aktive i at finde besparelser, men nu kan vi ikke komme på flere ideer. Indtil nu har vi slukket den ene grøntkøler, vi har slukket en fryser, vi har sat temperaturen op i køleskabene, vi har slukket alt det lys der kan slukkes, vi har slukket alt det udstyr der kan slukkes om natten.
Vi har behov for mange flere gode ideer for at vores købmand kan komme igennem denne energikrise. Ved fælles hjælp skal vi have fundet flere besparelser – eller andre måder at få driften til at løbe rundt på.
For at give Jer et billede af, hvor vi står, kan vi fortælle at el-udgiften på en 6 måneders periode er steget fra 30.000 sidste år, til 75.000 for samme periode i år. Hvis man fremfører denne ekstra udgift til 12 måneder, står vi med en forøget el-udgift på 90.000. Som vi alle ved, stiger prisen på el stadig, hvorfor denne udgift kan blive større end 90.000.
Som købmanden og vi i bestyrelsen ser det, er der kun 2 steder vi kan dække denne udgift.

 1. Vi kan sætte prisen på alle vare op med 6%, hvilket dog kræver at vi alle køber det samme som vi plejer.
 2. Vi kan slukke flere køleskabe og frysere, hvilket vil betyde færre varer på hylderne.
  Uanset, hvad vi vælger at gøre, vil det være til gene for alle vores trofaste kunder i ÅDUM LETKØB.
  Derfor mener vi at det er bedst for alle at vi tager denne beslutning i fællesskab.
  Hvis du vil have en ÅDUM LETKØB i morgen, skal du komme til borgermøde og dele dine ideer – VI HAR BRUG FOR JERES OPBAKNING.

  Med venlig hilsen
  Købmanden og bestyrelsen