Ådum Hallens Initiativpris

I år blev initiativprisen givet til Karen Bang.

Ådum Hallens formand Niels Stokbæk gav ved Ådum Hallens generalforsamling den 30/9 følgende begrundelse:

Karen Bang

Du valgte sidste år at træde ud af bestyrelsen igen, det beklager vi, men vi er meget taknemmelige for, at du har lovet fortsat at varetage alle dine opgaver  – nu på frivillig basis.

Dit frivillige virke gælder ikke kun hallen. Der er flere bestyrelser der gennem tiden har nydt godt af din indsats – Borgerforeningen, Skolebestyrelse, Menighedsråd bare for at nævne et par stykker. Håndbold har altid stået dit hjerte nært.

Du har været aktiv håndboldspiller i mange år, indtil en knæskade, som du vist også pådrog dig ved at være aktiv på en efterskole, satte en stopper for det. Du var i mange år i håndboldudvalget og med til at holde håndbolden i gang i Ådum.  Altid at finde ved hjemmestævner, enten ved tidtagerbordet eller andet praktisk arbejde. Du har også trænet håndbold ad flere omgang, herunder også det lokale herrehold. Tror det er meget få hjemmekampe ud ikke har set, og det gælder både da der var håndbold i hallen og på stadion til en fodboldkamp.

Nu er det ældreidræt der har glæde af din indsats.

Vi ser dig også som ivrig cyklist sammen med cykelpigerne, når I sammen kører land og rige rundt, ligesom pilates også dyrkes, og golfspillet får du også tid til for ikke at glemme petanque og poker

Du er jo kendt af alle i Ådum for dit arbejde ved Ådum Købmand. I en årrække som selvstændig købmand sammen med Aase, og senere som hjælper under diverse købmænd.

Og ikke mindst nu som frivillig med nogle af dine spidskompetencer som vin og lotto. Du er kendt for alle former for spil – og som købmand lærte du også nogle af de unge ansatte hyggen ved lidt spil.

Men uanset hvad der sker, ved vi, at du altid vil være en støtte for Ådum Hallen, og det er med stolthed vi i dag vil overrække dig Ådum Hallens Initiativpris for 2021

Karen Bang er i øvrigt den første der har fået initiativprisen 2 gange

Karen var ikke tilstede ved hallens generalforsamling, da hun var på ferie. Efterfølgende fik hun overrakt blomster og pokal ved Idræt Om Dagen af Margit Plauborg fra hallens bestyrelse.