Zenobia i Ådum Kirke

Zenobia – besøg i Ådum Kirke

Zenobia er veletablerede fortolkere af den danske sang-, salme- og visetradition. Trioens koncerter er musikalske oplevelser bundet sammen af fortællinger om sangene, refleksioner om at leve et liv i nutiden med de gamle sange som soundtrack, og om balancen mellem fortolkning og bevarelse.

Det var en smuk musikaften med fuld opbakning af musikglade kirkegængere.

De tre musikanter fortalte anekdoter og spillede kirkerummet op med klaver, guitar og harmonika. Vi var godt rundt i fædrelandssangene og hørte også et par numre, der er komponeret af musikanterne selv. Alt i alt en dejlig aften og et godt minde!

Tak til Charlotte Gjørup Pedersen for at trække læsset med alt det praktiske og ikke mindst for at være en del af musikudvalget i Tarm Pastorat.