Syv års fødselsdag for Ådum Købmand

Fødselsdagsfest hos Ådum Købmand

Marianne Kristensen er fra den 1. april ansat som ny købmand i Ådum. Hun har været ansat som medarbejder i butikken siden juni sidste år og begyndte på netop sin 51 års fødselsdag.

I det forløbne år har Marianne gjort god brug af sin mangeårige erfaring med at være i butik. Hun har passet den gode grøntafdeling og udvidet butikken med en blomsterafdeling, som er slået godt an. Marianne har været ansat i en 30 timers stilling, som nu bliver til fuld tids ansættelse. Meget af hendes tid vil blive brugt i butikken, men hjemmebasen bliver fortsat i Hoven. Efter planen skulle der gerne være en nyansat medhjælper i vente i butikken fra begyndelsen af maj.

Marianne ny købmand i Ådum

Ådum Købmand fejrede fødselsdag

Mandag den 5. april fejrede butikken syv års fødselsdag som ’Ådum Letkøb’ med mange gode tilbud, der lokkede kunderne til. Konkurrencen om den eftertragtede købmandskurv til anledningen blev vundet af Britta Tipsmark Hougaard.