De yngste på Ådum Børneunivers

Legepladsen foran Ådum Idrætsbørnehave ligger ud til Tøstrupvej, hvor forbipasserende kan glæde sig over synet af de mange børn, som fordeler sig rundt til alle de forskellige muligheder, legepladsen byder på. Den ligger godt skærmet mod vinden fra vest og syd af både bygningen og omgivende træer og buske. Legepladsen er virkelig blevet godt udnyttet hele vinteren og nu ind i foråret.

Som situationen er, må man også påskønne, at vinteren har været rimelig i forhold til udendørs liv og aktiviteter.

Det daglige program

Forældrene ringer på om morgenen, inden de kan aflevere deres børn i gangen. Det foregår efter tur, at børnene kommer ind med deres ting. Herefter findes legetøjet til udendørs brug frem og bruges – ud over alt det, som pladsen ellers byder på.

Helle i køkkenet sørger for de smurte madder til børnenes frokost – et godt samlende punkt på dagens program for både børn og voksne.

Der er 41 børn i Idrætsbørnehaven og 21 i vuggestuen.

Daglig leder er Annie Hangaard – Telefon: 99742527 / 20618930.