Mariannes Blomsterhjørne

Blomsterafdelingen hos Ådum Købmand, som Marianne står for, er en festlig velkomst til butikken. Det ligger lige for at stoppe op og kigge på de altid spændende tilbud i form af dekorationer, buketter og ofte sjældne og smukke blomster i løssalg.

Ikke mindst her i julemåneden er der nyt og spændende at glæde sig over og nemt at erhverve sig. Op til weekenden er der kommet blomster hjem fra Holland, hvor nogle skiller sig særligt ud ved både deres størrelse, form og stærke farve.

Marianne kunne fortælle, at navnet på de iøjnefaldende blomster er strelitzia. De har også et dansk navn – ’paradisfugl’.

Blomsterne skulle tilmed foruden det opfriskende indtryk kunne stå længe med hele deres farvepragt.

Butikken med julevarer   

Også butikken må have en påskønnelse!

Her sørger Frank og hans personale for god modtagelse og fyldte hylder. Hvad det kulinariske angår, kan man få dækket behovet. Samtidig er ’Ådum Købmand’ ikke mindst i denne tid stedet, hvor ådumborgere ses.