Gin fra Lindby med lokalt islæt

Der er fyldt godt op på hylderne i Lisbeth og Jens Lindbys indbydende, økologiske vinbutik. Den er indrettet i en længe på gården. Der er ikke en fast åbningstid, men efter aftale kan man få fornøjelsen af at se det det store sortiment og gøre sin handel.

Der er vin fra stort set hele verden og mange specialiteter at fremhæve, bl.a. limomcello, aperol, amaretto, moscato d’asti, portvin osv. i økologiske varianter.

’Gin by Lindby’  

 Et nyt og specielt tilbud er værd at bemærke og smage, en gin med indhold og smag fra lindetræer på Lindbys egen matrikel. Det er en hånddestilleret dansk produceret gin, hvor forårets lindeblade er brugt og indsamlet fra Jens Lindbys økologiske skov. Sammen med smagen fra blandt andet  citrus, aronia og enebær er ’Gin by Lindby’ allerede blevet en efterspurgt specialitet.

Gin og tonic er en foretrukken drink for mange. Lindbys aktuelle tilbud er slået godt an. Der blev fremstillet 197 flasker ’Gin by Lindby’. Ud over den er der mellem 25 og 30 økologiske gin i butikken, fremstillet ud over hele verden.

Det lokale islæt 

’Gin by Lindby’ får  en særlig interesse med det lokale islæt.

Lisbeth og Jens Lindby kører ugentlig til København med varer, og her er allerede god efterspørgsel fra kendte øko-restauranter på den nye gin:

På Økovins hjemmeside er der mere information om den lokale gin og butikkens øvrige sortiment. Jens Lindby leverer eller sender mange ordrer med fragtbil. Det gælder også i december måned, hvor der her som andre steder  er et godt indkøbssted!