Annie Hangaard ny leder for Ådums yngste

Før sommerferien blev der sagt farvel til Susanne Johansen som leder af Idrætsbørnehave og vuggestue. Hendes efterfølger er nu ansat i stillingen fra den første september og budt velkommen af skoleleder Helle Grønkjær og Børneuniversets personale – også med en fin blomsterhilsen.

En god begyndelse var gjort, og solen skinnede fra en skyfri himmel, så alle i de yngstes afdeling kunne fornøje sig udenfor med legepladsens mange muligheder. For Annie Hangaard var der tid til en tur ud på legepladsen, selv om computer og skærmarbejde ventede.

Leder med god erfaring bag sig

Annie Hangaard bor i Skjern, og som navnet afslører, er hun vokset op i Faster, hvor hendes forældre drev Hangaards Have. Hun har tre børn på elleve, seksten og atten år og glæder sig til at arbejde med små børn, som er en ny udfordring for hende.

Siden pædagoguddannelsen i Esbjerg har Annie arbejdet i specialområdet med børn i Skjern, med unge på STU i Tarm, været daglig leder inden for handicap og psykiatri på Skelbæk Centret i Ringkøbing og således fået erfaring på mange felter.

Med det nye job i Ådum følger den daglige ledelse og opsyn, hvor hun glæder sig til at hilse på alle børn og lære dem og personalet at kende. Det er en stor udfordring med små børn, tilføjer Annie, og understreger betydningen af at bibeholde den gode udvikling i institutionen for både børnehave og vuggestue.

Annie kommer således med åbent sind, nye øjne og frisk mod i forventning til at få hilst på alle forældre og opleve lokalsamfundets nærhed og opbakning.