KrukkeCompagniet åbner hos Lynggaard

I sidste uge kørte en imponerende lastbil med en 12 meter lang skibscontainer ind ad Ådums småveje. Målet var Lynggaards på Teglværksvej, hvor gartneriet fortsætter efter Evald Lynggaards død først på sommeren. Nu står hans søn Jørgen Lynggaard klar til at videreføre sine forældres virksomhed. Der bliver som hidtil salg af grønt, blomster og stauder sammen med også et større udvalg af krukker og skåle til at plante blomster i eller blot nyde synet af.

2200 krukker læsset af

Jørgen Lynggaards venner, familie og endda en gammel skolekammerat stod klar til at trække paller ind i udstillingsrummet, hvor andre stod og pakkede ud. Som arbejdet skred frem, voksede forventningerne til en alsidig udstilling med ting at udsmykke hus og have med. Jørgen Lynggaard har i november 2019 været i Vietnam og samlet meget forskelligt og noget for enhver smag.

Der var 2200 krukker at bære ind! De kan bruges til pynt i haven eller til at plante i. De største vejer 42 kg! Desuden er der bålfade, fuglebade, jernpokaler, zinkvarer, lerkogler på fod og bambusstokke at binde op på med mere.

Udstilling af eksotiske krukker

Hvor kommer tingene fra, var et af de stillede spørgsmål. Jørgen Lynggaard kunne fortælle, at han ofte besøger sine leverandører i Vietnam.

Til Indonesien har Jørgen også god kontakt og viser som et eksempel Rattan kurvene. De vejer ikke særlig meget, for de er flettede i rent naturmateriale, er meget holdbare og vil friste som en god kurvefornyelse til enhver have.

Lørdag og søndag den 5.-6. september inviterer Jørgen Lynggaard til åbning af ”KrukkeCompagniet” i Ådum. Alle er velkomne til at komme og kigge indenfor på det store udvalg.

Åbningstiden er foreløbig 10-16.00 alle weekender i september, og der er kaffe på kanden!