Købmand vil have blomstrende butik

Sig det med blomster! Det bliver et af valgsprogene for Ådum Købmand, som satser på den nye blomsterafdeling. Der er også stadig blomster i potter på vognen uden for butikken.

Nyindrettet i gang

Det nye er, at indgangspartiet er blevet indrettet til salg af buketter og dekorationer. Marianne Kristensen, der er ansat i butikken, er også uddannet blomsterdekoratør.

Hun står for blomsterafdelingen som er blevet en indbydende adgang til butikken.

Der er små hylder på væggen med blomster og ellers er det den store, flotte disk, som giver plads til at sætte blomster på, der fanger synet. Den er et flot stykke håndværk, lavet og sponsoreret af Regnar fra ’Løvgaard Snedkeri’ til formålet.

Blomster byder velkommen

Marianne sørger for friske blomster, som leveres af Gasa tirsdag og fredag. Hun modtager bestilling fra kunder primært om formiddagen i butikken, per telefon og ellers gennem købmanden Frank og personalet.

Marianne binder buketter til alle festlige lejligheder, laver kranse og bårebuketter, borddekorationer med mere. Det er også muligt at få krukker tilplantet.

Kort sagt – så er der mange muligheder for at ’sige det med blomster’ – som godt supplement til alt andet, Købmanden kan forsyne os med lige her i lokalområdet.