Husholdningsforening bød til grill og petanque

38 interesserede og veloplagte spillere mødte torsdag aften op på petanque-banerne i Ådum til et slag petanque og en grillmiddag. Ådum Husholdningsforening stod for arrangementet, som gennem flere år er blevet en fast tradition.

Spænding over spillet

Der var fyldt godt op på banerne med både spænding og sjov omkring spillet, som begyndte før middagen og fortsatte med endnu nogle omgange bagefter.

Bestyrelsen sørgede for en velsmagende middag. Aase Hedevang og Margit Plauborg grillede velsmagende barbecueben, og øvrige bestyrelsesmedlemmer sørgede for kartoffelsalat og salatbord med mange slags grønt.

God deltagelse

Aftenen sluttede med kaffe og kage. Formanden Tove Christensen takkede for godt fremmøde og petanque udvalget for deres tilrettelæggelse af spillet.

Efter en længere pause var det godt igen at mødes, understregede hun. Der er endnu ikke som ellers et program klar fra husholdningsforeningen for kommende halvår, men bestyrelsen mødes snarest for en vurdering af muligheder.