Petanque – åbent tilbud

 Med forårets komme er petanquespillerne i Ådum kommet på banen. Efter indendørs sæson i Hallen nydes spillet i det fine solskinsvejr. 10 spillere er mødt op og to baner tages i brug. Petanque giver spænding, og mange har heldet med sig. Færdighederne vender nærmest tilbage af sig selv, og kuglerne rammer som ønsket. Indendørs petanque har været spillet i hallen vinteren over. Nu er rammerne på petanquebanerne helt ideelle. 

Der spilles hver tirsdag og torsdag fra kl.14 til 16. Midtvejs nydes egen medbragt kaffe i hyggeligt samvær. Klubben udlåner kugler til dem, som har brug for det. Alle er velkomne til at prøve, inden man melder sig til sæsonen. Der kræves ikke særlige forudsætninger for at kunne være med. Man vil opleve både spænding, og som pointtallene øges, også stigende lyst. Karen Bang giver gerne flere oplysninger og interesserede kan ringe til hende på tlf. 6165 7597.