Fast kvindehånd mellem mænd

Aadum Autoophug

Ådum Autoophug har lige været gennem et delvis ejerskifte, som har gjort Jane Henriksen Feltheim til eneejer af en af landets største virksomheder inden for handel med brugte og nye reservedele til alle bilmærker og salg af brugte biler.

Ådum Autoophug har gjort Ådum kendt ud over landet og er lokalt et stort plus med al den beskæftigelse, aktivitet og handel, som dagligt forgrener sig ud her fra.

Jane driver virksomheden

Jane Henriksen leder af Aadum Autoophug

Jane Henriksen Feltheim er anden generation, som fører virksomheden videre med 38 ansatte. Aadum Autoophug er et familieforetagende, som har eksisteret siden 1. maj 1965, hvor Kurt Henriksen startede sammen med Jørgen B. Nielsen. Hans søn Bjarne Bjørnkjær Nielsen var med i overtagelsen efter fædrene i 2005, men han har nu søgt andre udfordringer.

Jane Henriksen har altid haft interesse for firmaet og er kommet der fra barnsben.

Værkstedet på Aadum Autoophug

Hun har kørt med sin far til bilauktioner og blev uddannet på revisorkontor. Så der er ingen tvivl om, at hun er kommet på sin rette hylde, hvor hun befinder sig godt sammen med værdsatte medarbejdere, som bliver der i mange år.

Største udbud på reservedele

Ådum Autoophug har nordens største udbud på brugte og nye reservedele.

Værkstedet på Aadum Autoophug

For som Jane forklarer, så er deres reservedele ikke kun til ældre biler, men ført helt ajour og klar lige fra en ny model er på gaden.

Firmaet er ISO 9001 certificeret. Det betyder, at lageret styres af et moderne lagerstyringsprogram, hvor alt er kvalitetsmærket og dermed sikrer, at den leverede vare lever op til krav og forventninger. Der sidder 14 medarbejdere på kontorerne og styrer den del, mens andre sørger for solid indpakning, afsendelse og opmærkning af de enkelte dele.

Daglige vareture

Fragt af varer

Ude på pladsen arbejdes der med bilerne, som kommer ind, for at få det bedste ud af dem, og det er på et område på godt 20 tdr. land.

Der køres dagligt vareture i en radius af 50 km til værksteder, som er faste kunder. Der er også bilværksted hjemme med 2 mekanikere, en lærling og en pladesmed. Jane Henriksens hverdag er på kontoret, køb og salg og i det hele taget det samlende overblik. Heldigvis bor familien lige op til Ådum Autoophug, og som hun selv smuttede derned som barn kommer især familiens to yngste der gerne nu