160 til Vestjysk kaffebord

Husholdningsforeningens vestjyske kaffebord trak folk til Ådum søndag eftermiddag. Den store tilstrømning gav både trafik og fyldte parkeringspladser i midtbyen. Formanden Tove Christensen bød velkommen og åbnede dermed til bordets fristelser og glæder.

Der var plads til alle

Der var dækket op både i salen, Jægerstuen og krostuen. Et ekstra bord blev sat op, og så var der siddeplads til alle. De fleste kom fra starten kl. 15 og havde sat tiden af til også hygge og snak.
160 gæster tog for sig af det store udvalg af kager, som var stillet frem på det lange bord gennem salen De gode, gamle opskrifter var brugt sammen med også velvalgte nye.

28 slags at vælge af

Bestyrelsen for Ådum Husholdningsforening havde bagt og fordelt opgaverne mellem sig. Der var 28 forskellige slags at vælge af, blandt andet nougathorn, frugttærte, guldlagkage, appelsinkage, svesketærte, kniplingskager og kræmmerhuse med flødeskum, rugbrødslagkage, medaljer og gode råd. De berømte sukkerkringler var ekstra bagt til lejligheden af Johanne Olesen.

Hygge ved de flot opdækkede borde

Ådumborgere mødtes her med kendte fra nabosognene. Lejligheden var der også for at høre nyt fra flere steder i kommunen, idet der var gæster fra Ringkøbing, Skjern og området derimellem.

Der var flag på et af bordene, som på forhånd var reserveret til en fødselsdags fejring. Husholdningsforeningens bestyrelse havde foruden kagerne sørget for en flot opdækning med smukke orange roser og mirabellegrene på bordene og servietter i afstemt farve. På alle måder blev det en hyggelig og afslappet eftermiddag.