Ådum Købmand – stort plus for lokalområde

På en blæsende og fugtig dag påskønner man, at vores lokale købmandsbutik ligger centralt midt i byen med gode tilbud og lang åbningstid. Ikke kun på grund af vejret men helt generelt så er indkøbsmuligheden et fundamentalt element for samvær og trivsel i sognet – borgerne imellem. Også virksomheder handler her – og sørger ikke mindst for god afsætning på rundstykkerne.

Ådum Købmand er et mødested for lokalbefolkningen og giver lejlighed til en lille snak under ekspeditionen. Det er også her pakkepost, og medicin kan af hentes, tipskuponer afleveres, lister til gaveindsamling lægges. Buketter fra Crea Lundsgaard står klar, og hylderne er fyldt op med dagligvarer til forskellig smag. Kort sagt mange og sikkert flere end her nævnt gode funktioner.

Mærkedage

Der har for nylig været Valentins Dag, som ikke gik ubemærket hen. Fra Crea Lundsgaard var blomsterstativet fyldt med passende buketter til anledningen. Der blev solgt nogle buketter og den største først.

Større handel var der dog med noget til den ’søde tand’. Det svandt rigtig godt fra hylden med de hjerteformede chokoladeæsker.

Ny fryser fra Frisko

En ny fryser er stillet op fra Frisko Is. Der er ispinde og andre enkelte styk-is, som sagtens kan spises i vintervejr.

I postkassen, som bestyrelsen har sat op i gangen, bliver der lagt adskillige forslag om forskelligt, som gerne modtages og overvejes. Det vidner om aktive kunder i området!