Fernisering i Børnehave

Torsdag eftermiddag inviterede Børnehaven i Ådum til fernisering. Den sidste måneds tid har stået i kunstens tegn. Personalet er både engagerede og meget kreative, og det er tydeligt, at de brænder for arbejdet med børnene. 

Forældre, bedsteforældre og andre interesserede havde taget mod invitationen og sluttede sig til køen bag børnene, som ventede på, at snoren skulle klippes og give adgang til multirummet.

Og så blev der åbnet! En flot udstilling – og betagende at se, hvordan børnene er blevet stimuleret til at skabe kunst med flere måder at udtrykke den på.

Fin udstilling

 Ting fra naturen var hentet ind. Den mellemste gruppe havde malet på blade og lavet spændende tryk, de yngste præsenterede træer med fantasifulde udklip, de ældste havde arbejdet med kontraster i sort/hvid. Ægbakker var udnyttet og kreativt malet på enderne. De ældste havde også sammen med Inger fra indskolingen malet smukke træer.

Som det hører sig til ved en fernisering var der lidt godt til ganen i form af chips, snacks og most. Det var en hyggelig afrunding på ugen og godt besøgt.

En morfar kom på cykel. Han var ikke dansktalende, men god til tysk. Han var fra Ukraine og fornøjede sig sammen med sit barnebarn over udstillingen, som må siges at have trukket besøgende fra både nær og fjern, og det var den værd!