Kom til førskoledag i Ådum Børneunivers

Ådum Børneunivers inviterer til førskoledag torsdag den 16. januar.

Kommende elever til nulte klasse i år er velkomne til at være med og få en forsmag på, hvordan det bliver at gå i skole.

Børnehaveklasseleder Inger Dam Nielsen tager imod kl. 8.10, som er det tidspunkt, hvor skoleeleverne møder. Dagen begynder med ”Høj puls”, en daglig halv times bevægelse for alle skolens elever, og som slutter med mulighed for en portion havregryn.

Dagens forløb

Herefter er den kommende nulte klasse sammen med deres lærer resten af dagen. På en tur rundt på skolen vil eleverne se skolens lokaliteter og i formiddagspausen nyde et stykke frugt, ligesom skolens elever dagligt får.

Derefter får børnene prøver børnene, hvordan det er et gå i skole med små opgaver og sange til Ingers guitarspil. Madpakke og drikkedunk er det eneste, børnene skal have med. De fortsætter over middag med leg i SFO til kl. 13.05, hvor der er forældrekaffe. Efter behov er der mulighed for pasning til lukketid kl. 16.45.

Helle Grønkjær tager imod tilmelding

Ådum Børneunivers er en enhed med vuggestue, Idrætsbørnehave, SFO og folkeskole til og med 6. klasse samlet under samme tag i trygge rammer. Der er fokus på læring gennem leg og bevægelse, som er indarbejdet i undervisningen og understøtter tilegnelsen. Der er plads til individuelle behov i det sociale sammenhold, og den tryghed styrker indlæringen.

Skoleleder Helle Grønkjær gør opmærksom på, at indbydelsen også er rettet til interesserede uden for selve skoledistriktet. Her henter og bringer den private skolebus børnene.

Mere information og tilmelding til førskoledagen til skoleleder Helle Grønkjær på telf. 9974 2521 eller 5129 4019.