Farvel til Ina og Spil Dansk på Ådum skole

Spil Dansk Ugen blev markeret på skoler ud over hele landet. I Ådum blev der sluttet af med en koncert, som forældre og andre interesserede mødte op for at overvære. Skoleleder Helle Grønkjær sagde i sin velkomst, at det samtidig var afslutningen på Ina Tveden Jørgensens arbejdsliv efter 39 år som underviser og heraf de sidste 13 år på Ådum Børneunivers.

Flot afsluttende koncert

Ina sagde om koncerten, hvor alle klasser medvirkede, at den også blev hendes egentlige farvel med musikken her, som har været en stor del af hendes liv. Fællessangene var særligt udvalgte, og måske mest til voksne, tilføjede hun.

Inger Nielsen og 0. klasse indledte med ’Solen brænder rød og hed’. Ina og 1., 2. og 3. klasse fortsatte, 4.-5. klasse også en afdeling, inden 6. klasse sluttede med ’Donna, Donna’ og ’Jeg bor til leje på Hawai”. Eleverne var velforberedte og gav en flot koncert. Ina sagde, hun havde følt sig dejligt arbejdsløs.

Formandens tale

Formand for skolebestyrelsen Torben Lund takkede for en flot koncert og et godt samarbejde med Ina, som har været lærer repræsentant i skolebestyrelsen. ’Du har været god til at sætte ord på ting, vi ikke har forstået, og er god til at sætte dig ind i, hvad andre tænker.

Med stort engagement har du kæmpet med for skolens bevarelse. Du har engageret dig i skolekomedie og er frivillig i ”Lær dansk. Ina har været en uvurderlig støtte for elever, forældre, kollegaer og lokalsamfundet som helhed.

Uden jer var der ingen skole

Torben takkede også forældre, som var med: ”Uden jer var der ingen skole!”

En sjælden stor og god brunsvigerkagemand blev nydt og samværet afrundet med manges farvel til Ina, inden man skiltes, og efterårsferien begyndte.

Ina vil blive savnet af alle, og vi ønsker hende alt mulig held og lykke fremover, lød det til afslutning.