Idræt om dagen

Idræt om dagen er for alle, som har lyst til motion og socialt samvær. Det foregår hver mandag eftermiddag i Aadum hallen. Fra klokken 14 til 16 giver man sig i kast med aktiviteter som bowls, badminton, bobspil, bordtennis, dart og andet, som der kan være ønske om og interesse for.

Første gang var den 7. oktober, hvor Bowls-spillet med den tilhørende lange måtte udfordrede spillerne. Kuglerne lod sig ikke så let styre som ønsket. Udfordringen havde i hvert fald spillernes interesse.

Et åbent tilbud

Efter en times spil blev det tiden til sammen at nyde kaffen inden fortsat spil.
Alle kan være med til mandags arrangementet og er velkommen til at møde op til motion og det sociale samvær.

’Idræt om dagen’ hører ind under Aadum I&U.

Eventuelle spørgsmål kan man få svar på hos Tove (9737 6111), Jens Peter (9737 6185) og Karen (6165 7597).

PS: Petanque fortsætter i oktober torsdag eftermiddag kl. 14-16.