Skolebørn på tre dages lejr

Alle elever fra Ådum skole har kunnet nyde tre dages samvær og friluftsliv på ”Solhjem”. Lejren ligger ud til Ringkøbing Fjord med masser af plads til de aktiviteter, som en lejrskole byder på.

Det var dog en noget hård start for eleverne, især for 4., 5. og 6. klasse, som cyklede derud sammen med tre af lærerne.

Det regnede nemlig ret kraftigt, og eleverne nåede våde frem til lejren, hvor det krævede stor opfindsomhed at finde plads til at få alt det våde tøj hængt til tørre. De yngre klassetrin var så heldige at blive kørt til lejren.

Inden døre første dag

 Dagen var til indendørs aktiviteter, og eleverne fordelte sig i hold på tværs af årgange. Der blev fundet på sjove navne og slogans for de enkelte hold. Der skulle også laves mad. Andre forberedte underholdning til aftenen, hvor der med Ina ved klaveret blev foreslået og sunget mange sange.

To dage med flot vejr

Heldigvis var vejret solrigt og godt de næste par dage. Grupperne blev udfordret på deres rundtur til poster, hvor lærerne var klar med opgaver, som kunne løses i området og dreje sig om både småkryb, insekter, træer, planter og blomster, bygning af sandborge med mere.

Der var oprydning ved fælles hjælp fredag, og efter en god lejr fik alle også en god hjemtur i godt vejr, og så var det tid til weekend.

Støtteforening hjalp

Støtteforeningen for Ådum Børneunivers gjorde opholdet muligt ved at finansiere lejen af lejren.