Ådum Open

Foto viser Dorit Christensen sammen med de øvrige vindere i turneringen.

Ådum Open blev afviklet i det flotteste vejr lørdag den 24. august på Skærbæk Mølle Golfklubs bane. Der var 19 deltagere og der var skarp konkurrence omkring ejerskabet af pokalen, som er bevis på årets mester.

Der blev startet med en lille skarp kl.- 9.oo, og alle var glade og godt tilfreds, vejret gjorde rigtigt meget på humøret, der blev dystet i flere discipliner, og afsløring af resultater skete først ved aftenfesten. Der var ekstra gæster til aftenfesten, hvor ægtefæller kunne deltage, så der var 26 deltager til festen. Efter at alle havde indtaget en tre retters menu, blev resultaterne afsløret. Årets mester blev Dorit Christensen.

Endnu engang blev der lavet et rigtigt hyggeligt arrangement, med en lille snert af konkurrence – jo de kan også det der i Ådum