MG Car Club besøger Martin Andersen

Lørdag omkring middagstid var der usædvanlig meget trafik i gaderne i Ådum. Bilerne var også ud over det sædvanlige. De var alle lave, tosædede sportsvogne af mærket MG. Forkortelsen står for ’Motor garages’, som har en historie helt tilbage til 1920’erne. De blev bygget i England, men med pause under krigen.

Bilerne, som drejede ind hos Martin Andersen, daterede sig fra 50’erne og frem.

Amters bogstav på nummerplade

Tove og Martin Andersen var klar til at vise den imponerende Buick-samling, som rummer endda biler fra før 1. Verdenskrig.

De blev set og Martin fortalte om bilerne, som alle er indregistreret og køreklare. Der står Ø på nummerpladen, som stod for Ringkøbing i den gamle nummerregistrering fra 1903 til 58. Det var en lille hjælp til gæsterne, som undervejs skulle løse opgaver ved posterne.

Svær opgave

Posten hos Martin var et spørgeark om registreringsbogstavet for 10 amter. Der var strafpoint for forkert svar, og resultatet viste, at opgaven var vanskeligere, end man umiddelbart skulle tro.

Dog var humøret højt, ikke mindst, da de udleverede madpakker kunne nydes, inden den videre tur med flere poster undervejs fortsatte og endte ved Røgind Kro. Her ventede wienerschnitzel med tilbehør.