Kagekonkurrence og banko

Igen i år var der kagebagekonkurrence til sommerfesten. Flotte kager blev indleveret torsdag aften, hvor der også var banko. Kagedommerne var i år Lise Hedevang og Mikael Andersen, som både smagte og tog kagerne i øjesyn. 

De kårede for den flotteste Tenna Bjørslev, Janni Danielsen for den mest fantasifulde og Yuliya Gabriela for den bedst smagende.

Alle kunne senere på aftenen nyde alle kagerne fra konkurrencen til kaffen i pausen.

Banko og gode gevinster

Omkring 100 forventningsfulde deltagere sad klar, da Banko-opråber Charles Pedersen gik i gang og med høj og klar stemme råbte de mange tal op og krydrede med muntre bemærkninger, mens det store bord med gevinster efterhånden tømtes.

Mange erhvervsdrivende, forretninger og private har støttet det lokale foreningsarbejde. Spillerne havde spændingen, og mange fik også noget med hjem.