God start på sommerferien

Læsevisning. Tryk på Alt-Shift-A for tilgængelighed.

I den første uge af sommerferien er der stadig børn, som hver dag fra kl. 9.00 færdes udendørs ved Ådum Børneunivers. Ådum I&U tilbyder Sportsskole i den første ferieuge. Tina Knudsen og Majbritt Jespersen har tilrettelagt et spændende og afvekslende program, som 62 deltagere fra 0.-7. klasse har meldt sig til. 

Spændende program

Otte unge ledere sørger for, at det varierede program hver dag bliver ført godt igennem, og gør en flot, frivillig indsats.

Der er rigtig mange spændende tilbud i ugens løb. Selvfølgelig byder hver dag på boldspil. Desuden er der fordelt over ugen tilbud som svømning, tennis, badminton, petanque, taekwondo, spring og frisbee.

Lokale hjælpere

Dagene er delt op i moduler med pauser til formiddagsfrugt, frokost og kage. Der spises i teltet, som står på pladsen indtil efter sommerfesten.  

Sportsskolen har en leder for hver dag, og lokale damer giver praktisk hjælp til måltiderne. Det er forældre, som sørger for kage til afslutningen kl. 15.   

Store Team har en overnatning fra tirsdag til onsdag. Med i deltagerprisen er en smart Hummel T-shirt og shorts, sort og gul for de ældste og bordeaux og hvid til de yngste