Mini Morsø stævne på Tanholm

Læsevisning. Tryk på Alt-Shift-A for tilgængelighed.

Morsø Rideklub måtte aflyse Distriktsstævnet i Kristi Himmelfarts ferien på grund af smittefarlig hesteherpes. Stald Tanholm var meldt til, og det føltes som et stort tomrum at skulle undvære det imødesete stævne.

 Derfor bestemte man sig for at holde sit eget interne Mini Morsø stævne på Tanholm for egne og opstaldede heste og ponyer.

Der blev lagt et program over tre dage med mere end 60 starter og dertil hygge i shelters og campingvogn.

Dressur i hallen

I hallen er der dressur på planen både fredag og lørdag. Gitte Fredslund, som driver Stald Tanholm, har lejet en uvildig dommer, som bedømmer og giver point.

Sekretæren er en af Stald Tanholms medhjælpere, og hun noterer alle resultater ned. 

Konkurrence og spænding

Fredag eftermiddag er der spring på marken bag gården. Efter opvarmning kommer hestene efter tur på banen. Forhindringerne klares, selv om bommene sættes højere op i anden runde.

Også her vurderer dommeren, og der var flotte rosetter til vinderheste. 

Pokal til Vilja

I Cup klasse deltog en hest og tre ponyer. Vilja, som red rigtig flot med ponyen Shila, vandt og fik pokalen. Nummer to blev Josephine med også en rigtig fin præstation. På tredje- og fjerdepladsen kom Trina og Emilia.

Dressur og spring runder lørdagen af efter alle udfordringer. Engagement og kærlighed til dyr kommer tydeligt frem i alt, der foregår.