Afsked med organist Anne Kirk Larsen

Læsevisning. Tryk på Alt-Shift-A for tilgængelighed.

På søndag den 5. maj cirka kl. 11.30 markeres afskeden med Anne Kirk Larsen, vores dygtige og afholdte organist.

Anne spiller til gudstjeneste i Hoven kl. 9.00 og i Ådum kirke kl. 10.30, hvorefter menighedsrådene fra Ådum og Hoven er vært ved en forfriskning i våbenhuset i Ådum umiddelbart efter gudstjenesten.

Anne Kirk blev ansat i 2014

Anne Kirk blev ansat fra september 2014 og spillede den første søndag ved gudstjenesterne i Ådum og Hoven. De to menighedsråd var fælles om ansættelsen og har siden sammen med menigheden kunnet glæde sig over det medrivende orgelspil, som Anne Kirk Larsen skaber. 

Anne Kirk har i mellemtiden afsluttet og færdiggjort sin uddannelse som organist på Kirkemusikskolen i Løgumkloster. Det blev fejret og markeret efter gudstjenesten den 12. juni 2016 med kirkekaffe og rundstykker i våbenhuset. 

Videreuddannelse

Da der blev oprettet et konservatorieforberedende hørelærehold i Løgumkloster, meldte Anne Kirk sig og blev optaget. Det førte hende videre til optagelse på Musikkonservatoriet i Esbjerg. Uddannelsen her varer fem år, og den vil Anne selvfølgelig koncentrere sig om.

Det bliver dog ikke et helt farvel, idet Anne har lovet at være afløser fremover, så meget tiden tillader. Det er godt at tænke på, når der på søndag bliver holdt afsked med de bedste ønsker for Anne fremover.