Årets lederpris uddelt

For fjerde gang blev Ådum I&U’s lederpris uddelt. Prisen uddeles årligt til en leder, som gør en stor indsats inden for det lokale idrætsliv.

Fra Ådum I&U’s bestyrelse havde formand Jytte Bjørslev, Lone Bech og Helle Andersen tirsdag aften en kæmpestor check pålydende 1.000,00 kr. med til generalforsamlingen.

Prisoverrækkelsen

Helle Andersen stod for prisoverrækkelsen og bad Tenna Bjørslev Knak komme op. ”Vi har valgt at tildele dig denne pris i år af flere grunde. Der er mange former for lederskaber, og det er ikke kun den udøvende og synlige leder, der skal værdsættes. Du har i mange år været aktiv inden for forskellige idrætsgrene. Du har blandt andet været leder for børneidræt, været i håndboldudvalget i mange år, nu i fodboldudvalget.

Du spiller volley, fodbold og er afløser til badminton. Men den største rolle er nok det mere uformelle lederskab i fodboldudvalget sammen med Connie Chopart. Her sørger I for planlægning af alt vedrørende fodbold og står bag de forskellige hjælpere.Til lykke med prisen!”

 Deltagerne lyttede med, og Tenna modtog checken til stor applaus.