Vægmaleri giver inspiration

På Ådum Børneunivers nyder børn og voksne dagligt de gode faciliteter i vuggestue og børnehave. Den nye tilbygning fra sommeren 2011 har givet plads og gode rammer. I årenes løb er flere detaljer kommet til, som både pynter og sætter kulør på stedet.

Det gælder den farvestrålende skiltning udenfor, som lokal skiltemager Niels Møller Hansen leverede sidste år til Idrætsvuggestuen og Idrætsbørnehaven.

Lines vægbilleder skaber miljø

Inden døre er der hvidmalede vægge, og personalet har af og til drøftet, om der kunne findes en mulighed for at udnytte dem mere kreativt.

Ideen kom og bliver nu udført af Line Bech Christensen, som har pensler og maling med og udtrykker sig med rene og klare farver i tydelige motiver på væggene i vuggestuen. Line arbejder uden for åbningstiden og maler efter ønske og skitser fra personalet. Uden tvivl føler Line sig hjemme.

Pædagog Eva Blomgren, som fortæller lidt om Lines billeder, har passet Line, da hun gik i Børnehaven der.

Hvad vil Line male på de tomme grene

Nu bruges Lines billeder til at sætte ord på både billeder og emner, som er passet ind i rummene med blandt andet tøj, figurer, frugt, transport og dyr. Der er forventning til, hvad Line vil male på et træ, som endnu står med tomme grene.

Line går på Handelsgymnasiet i Skjern.

Sidste år var hun elev på Dhe, design- og håndværksefterskolen, hvor tegning og syning var hendes favoritfag. Det beskæftiger Line sig fortsat med, og her bliver det altså til glæde og gavn for de yngste på Ådum Børneunivers.