Grundig instruktion i Yogalates

Onsdag aften er der mange aktiviteter i hallen. Noget så spændende som Yogalates er en af dem.

De sidste tolv- tretten år er Karin Sølvsten kommet, altid i god tid for at modtage damerne til Pilates, som i de seneste år er blevet udvidet med det bedste fra yoga og derfor har fået betegnelsen Yogalates.

Det foregår i Multirummet, hvor en pilates-måtte fra starten ligger klar til hver.

Arkivfoto 2018 overrækkelse af lederprisen
Arkiv

 Bolde i forskellige størrelser og elastikker er taget frem, så det passer til aftenens program. Karin gør meget ud af forklaringen til øvelserne, der har fokus på forskellige udsatte steder i kroppen. Skuldre og ryg styrkes med optimal træning af muskulaturen, så rygsøjlen får sin naturlige stilling. At Karin brænder for pilates og yoga kan ingen være i tvivl om, som har været med og oplevet hende instruere og forklare. Yogalates er i øvrigt både for kvinder og mænd