Julemiddag i Medborgerklub

Den sidste julemiddag i Ådum Medborgerklub blev nydt af godt tredive medlemmer i samlingsstuen på Hjemmet. Efter 35 år, hvor klubben har været et godt aktiv for sognets beboere, blev den nedlagt for et halvt år siden efter både en ordinær og ekstraordinær geneneralforsamling, hvor det ikke lykkedes at vælge en fuldtallig bestyrelse.

Foreningens kassebeholdning blev brugt til fælles bedste ved denne julemiddag, hvor der var flæskesteg med alt tilbehør og risalamande på menuen. Der var tre mandler, men kun to, som kunne vise en frem, – og en gave gik så til den ældste i selskabet. Mandelgaven var chokolade og julestjernerne på bordet.

Lise og Jørn underholder

Lise og Jørn Esbjerg underholdt traditionen tro med musikalske indslag og quiz om advents- og julesalmer.

Der blev sunget flere julesalmer, som Lise og Jørn Esbjerg spillede til. Den populære julesang fra to lærere på KG i Ringkøbing, ”Hvad er det, der gør jul til noget særligt” – blev genopfrisket.

Kaffe med godter til

Kaffen med brunkager og godter til blev nydt, inden formanden Johanne Olesen rundede af med tak til Lise og Jørn Esbjerg og alle, som var kommet og havde været medvirkende til en god afslutning på de mange år i klubben.

Johanne Olesen, Birgit Vestergaard, Fritze Andersen er de tre, som har været tilbage i bestyrelsen. Der blev sagt tak til dem, og Ebba Laursen sagde om indsatsen: ”Vi kom for 30 år siden til byen og kom med i Medborgerklubben. Både I og tidligere bestyrelser har gjort det godt