FIFA 18 hos Ådum Købmand

Lørdag var bagbutikken hos Købmanden reserveret til FIFA 18 turnering. De 18 tilmeldte blev delt i puljer. Seks nye spillere var med i år, og ingen af vinderne fra sidste år havde meldt sig. Så spændingen om dagens resultat var stor blandt deltagerne i alderen fra 8 til 42 år.

To storskærme

Energien var i top efter god morgenstart hos Købmanden, som serverede rundstykker og kakao. De to storskærme havde herefter spillernes fulde opmærksomhed, hvad enten kampene bød på få eller flere mål. Tilskuere kiggede forbi i kortere eller længere tid, hvor de fik lidt spænding med og oplevede den gode stemning.
Midt på eftermiddagen nåede fire spillere frem til semifinalen. Det var en flot præstation at være nået så langt. De sidste kampe gav den endelige placering.

Vinderne i FIFA 18

1. Nicklas Fredslund
2. Andreas Filskov Andersen
3. Sebastian Nielsen
4. Mathias Feltheim

Brian Købmand takkede for en god dag og uddelte pokalerne. På en fin fjerdeplads lå Mathias. Derefter gik bronze til Sebastian Nielsen fra Hemmet, som var med for tredje gang. ”Det er blevet en tradition,” siger han. Der var sølv til Andreas Filskov Andersen, velkendt fra butikken og ellers på tredje år på Skjern HTX. Guldet og FIFA-spillet vandt Nicklas Fredslund, som var med for tredje gang. Han går i 9. klasse, og FIFA online er en fritidsinteresse.