Bussen ’EVIGGLAD’ på besøg i Ådum

Bussen ’EVIGGLAD’ fra Danmarks folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) har været på besøg hos børneklubben Spilopperne i Ådum.

Køretøjer afprøves

Bussen holdt på parkeringspladsen ved Hjemmet, og konsulent Rudolf Larsen fandt de spændende køretøjer og legeredskaber frem fra bagagerummet. Det hele blev afprøvet til stor fornøjelse for børnene, som stadig var fulde af energi sidst på eftermiddagen.

Forfriskning på plænen

Hjemmebagt kage og saftevand blev nydt i græsset, mens der var nok at fortælle om første gang efter ferien. Nogle nye børn og en ny leder Hans Martin Larsen var med og fandt sig også en plads i kredsen.

I Hjemmets fællesstue

Rudolf Larsen fortalte om Gud, som er her, selv om vi ikke kan se ham, akkurat, som vejret, vi trækker uden at kunne se det. Rudolf huskes fra tidligere besøg for sine tryllekunster, og han sluttede da også eftermiddagen med nogle tryllerier til stor forundring.

Program

Børneklubben holdes på Hjemmet hver torsdag kl. 15.30, men der kan også være undtagelser. Den 6. september er klubben inviteret på besøg hos Johanne og Regner Løvgaard, Odderupvej, og den 13. september kommer ledere og børn rundt i Ådum by for at sælge lodsedler til fordel for DFS.

Klubben er for børn fra 4 år til 3. kl.

Information fås hos lederne:

Jonna Jensen (30 20 96 29) Laila Damtoft Larsen (24 44 59 72)