Fælles om en god skolestart

Elever, forældre og skolens personale mødtes på Ådum Børneunivers til første skoledag. Pedel Ernst Kviesgaard lod flaget gå til tops i den lidt kølige morgenvind, og et par morgensange blev sunget. Skolens leder Helle Grønkjær sagde velkommen til et nyt skoleår og orienterede om dagens forløb.

Skolevenner

Børnehaveklasseleder Inger Nielsen introducerede nulte klasse for deres skolevenner i 4. klasse, som gav hver af de små en venskabsbamse. Det fik smilene frem hos de yngste, som var særlig spændte på dagen.

Ny formand for skolen

Forældrene blev inviteret med i klasserne i de to første timer. Derefter var der kaffe og rundstykker klar i Paletten. Torben Lund, skolens nye formand, var også med på dagen. Han afløser Bjarne Jørgensen, som har ydet en stor indsats i de otte år, han har siddet på posten.

Første skoledag!

I nulte klasse havde Inger Nielsen og Jytte Petersen bordet fyldt med spændende materialer. De fem drenge og fire piger havde penalhus og blyanter klar og var hurtige til at farvelægge første ark. Som dagen gik, fik de både bog og blok, der fyldte godt i den nye taske.

Skolebussen henter og bringer

Børneuniversets private skolebus var klar fra første dag og kørte for elever uden for Ådum skoledistrikt.