Forældre/barn idræt i Ådum

Lørdag formiddag er de yngste gymnaster i Aadum I&U i hallen sammen med forældre og i fuld aktivitet.

Børnene er helt ned til ét år og måske knapt nok det, for Malene Ostersen, der leder holdet, ser blot som væsentligt, at børnene kan gå selv. Og brug af sut er ikke nogen hindring. De ældste på holdet er tre år.

Styrker motorisk udvikling

Malene har planlagt et varieret program, så det er sjovt for både børn og far eller mor, som følger med og også får sig rørt.

Programmet sætter fokus på børnenes motoriske udvikling med fysiske øvelser, sange, rim og remser og brug af redskaber, som er sat op og indbyder til en tur og afprøvning hele vejen rundt.

Opvarmning

ndledningen foregår samlet og kan være små lege, for eksempel en gemmeleg. Et lille tørklæde bliver udleveret til hver, og det kan man sagtens gemme sig bag. Eller man kan blot bruge sine hænder til at gøre, hvad Malene foreslår. Det foregår forskelligt fra gang til gang, men alligevel med noget genkendeligt, som børnene er fortrolige med.

Sved på panden indimellem

Både børn og voksne er aktive også når det gælder redskaberne og må gerne i samarbejdet få lidt sved på panden.

Der er 14 børn på holdet, og det har vist sig, at lørdag formiddag er et godt tidsrum, hvor børnene er fulde af energi, oplever Malene Ostersen