Åben lørdag på Ådum Børneunivers

Flyers er delt ud, og annoncer slået op med invitation til at besøge Ådum på lørdag til stort Åbent Hus arrangement.
Omdrejningspunktet er Ådum Børneunivers, hvor der vil være åbent kl. 10-13 i alle afdelinger, som til hverdag tæller omkring 100 børn fordelt fra vuggestue, børnehave og SFO til skolekasserne til og med 6. kl. Samtidig vil Hallen være åben med aktiviteter.

Se og hør om skolen

Arbejdsgruppen bag Børneuniverset og Ådum Borgerforening inviterer til ”åben skole”, hvor der vil være repræsentanter til stede fra skolens bestyrelse og lærergruppe samt pædagoger fra Idrætsbørnehaven og Vuggestuen til rundvisning og en god snak.
Både Niels Møller Hansen fra arbejdsgruppen og skolebestyrelsens formand Bjarne Jørgensen fremhæver de gode forhold, der er på Børneuniverset. Børnene har kendte og trygge rammer i en samlet enhed under hele forløbet. Skolen er kendt både for dens kerneværdier, kompetente faglighed og dagens gode start ”Høj puls”.

Projekt 2017-2022

Arbejdsgruppen har lagt en fem-års plan ”Projekt Ådum Børneunivers 2017-2022” med formålet at sikre skolens fremtid. ”Vi har haft Vuggestuen i to år. Den har stor tilgang, og der skulle gerne være en skole her også til dem!” siger Niels Møller Hansen.

Ådums private skolebus

Med frit skolevalg over sogne- og regionsgrænser vil Ådum Skole være er godt tilbud at se nærmere på. Der er Støtteforening med en privat skolebus, som køres af frivillige chauffører. Bussen henter og bringer dagligt elever uden for sognet.

Gavebags til børn og gratis pølser

I skolegården er der spændende Goodiebags til børnene og gratis pølser og sodavand til alle.
Fra kl.13 åbner Martin Andersen sin store veteranbilsamling på den anden side af gaden, hvor alle er velkommen til at kigge på de flotte, gamle biler. På sportspladsen spilles fra samme tid ”Fodboldlandskamp” af rumænere i serie 5 hold mod Skjern serie 5.