Årets julegaveidé til mænd

billede1-1Støtteforeningen for Ådum Børneunivers har sørget for, at det i år bliver nemt at finde på en julegave, som uden tvivl vil falde i mændenes smag.

Janni Hansen og Jannie Danielsen og øvrige i bestyrelsen fra Støtteforeningen for Ådum Børneunivers gentager successen fra Whisky-aftenen i januar 2015 med endnu en herreaften. Det sker fredag den 27. januar i Ådum Forsamlingshus.

Denne gang bliver der ølsmagning!

”Kulminator Ølsmagning”, som to lærere i Esbjerg står bag, vil sørge for præsentation og smagsprøver på forskellige øltyper. kulminatorMed deres store kendskab og fælles interesse for øl gennem mere end ti år venter der aftenens gæster en forrygende smagsoplevelse krydret med kultur og sjove anekdoter.

Deltag med god appetit Aftenen starter med god fortæring. Der står helstegt pattegris med tilbehør på menuen. Herefter følger den imødesete ølsmagning med normalt omkring otte forskellige slags øl, inden aftenen slutter med natmad at gå hjem på.

Billetsalg er i gang

Det kan næsten ikke være lettere at få fat i en god julegave. Billetsalget er i gang og fortsætter til en uge før festen.

stoetteforening-oelsmagning-17Billetter a 300 kr. bestilles ved Janni Danielsen på 2963 9063 (17.00-20.30) eller på luffedanielsen1983@hotmail.com

Der er begrænset antal billetter, så benyt chancen for et hurtigt og let køb af julegave eller – måske blot som en anledning til samvær med ”gutterne”.