En aktiv Støtteforening for Børneuniverset

Støtteforeningen til Ådum BørneuniversVed generalforsamlingen for Støtteforeningen for Ådum Børneunivers aflagde Jannie Hansen formandsberetning om et aktivt år. Bestyrelsen arrangerede blandt andet whiskyaften for herrer og wellness for damer, amerikansk lotteri ved sommerfest, solgte julekalendere og Ådum-jakker. De har støttet Børneuniverset med Christianiacykel, Trivselsdag, beløb til cykelsti ved boldbaner, Lærernes Dag og elevers Bornholmertur med mere.
”Vi brændte inde med en del julekalendere, og desværre er vores medlemstal dalende, selv om vi har prøvet at gøre kraftigt opmærksom på os selv,” sluttede formanden. Bestyrelsen var klar med nye ideer og forslag til fordel for børnene.
Janni Danielsen fremlagde regnskabsoversigt, som blev godkendt. Der var genvalg til bestyrelsen af Janni Danielsen og Malene Nielsen. Tidligere medlem i bestyrelsen Lola Skou Dalentoft er indtrådt igen i år. Louise Bjørslev blev genvalgt som suppleant og Vibeke Tagmose Lundsfryd som revisor.