Ådum I&U’s  generalforsamling

Aadum I&UÅdum: Idrætsforeningen holdt den årlige generalforsamling i Klublokalet. Hans Laurids Pedersen blev valgt som ordstyrer og guidede de fremmødte godt igennem dagsordenen.

Jytte Bjørslev fik ordet til formandsberetningen, som hun indledte med tak til udvalg, trænere og ledere for deres store indsats i årets løb og ligeledes til dem, som springer til ved enkelte opgaver. Vedrørende fitnessbanen var der en særlig tak til Klaus Nielsen og Arne Callesen.

Forsøget med sponsor benzin i samarbejde med OK fortsætter kun til juni, idet der ikke er kommet tilmeldinger nok.

Formanden understregede Sommerskolens betydning, og Tina Knudsen og Majbritt Jespersen blev takket for et godt program med både gode hjælpere og madmødre. Ungegruppen blev fremhævet for dens arrangementer med 24 trofaste medlemmer. Flere ungledere har uddannet sig, og tre sluttede med en tur til Skotland.

Målet for den kommende sæson er at fastholde de aktiviteter, som er i gang samtidig med, at ideer til nye aktiviteter efterlyses.

Regnskab og valg
Bente Fanefjord aflagde regnskabet, der afspejlede stor aktivitetsudfoldelse i det forløbne år. Ikke mindst er der gjort et stort arbejde for søge fonde og skaffe midler, som dækkede udgifterne ved opførelsen af fitnessbanen. Sponsorater fra I&U’s Støtteforening og Landbobanken har blandt andet medvirket til, at børnekontingentet har kunnet holdes på samme pris gennem flere år. Der har været kommunalt tilskud til unglederuddannelserne. Desuden har der været Loppemarked med overskud. Regnskabet sluttede med et flot resultat

Ved valget til bestyrelsen var der genvalg til Bente Fanefjord. Nyvalgt blev Helle Andersen i stedet for Majbritt Jespersen, som ikke genopstillede.

Aadum I&UFormanden Jytte Bjørslev rettede en stor tak til Majbritt Jespersen for hendes indsats og engagement. Samtidig gjorde Majbritt opmærksom på, at det i år er sidste gang, at hun og Tina Knudsen står for den populære Sportsskole den første uge i sommerferien. ”Vi laver en masterplan til dem, som skal overtage,” sagde hun og foreslog, at interesserede er med i år for at se, hvordan det hele foregår. Det er fjerde gang Majbritt og Tina planlægger Sportsskolen, som de overtog  efter Håndboldudvalget.

Der var beretninger fra udvalgene, oplysninger og forslag under den afsluttende drøftelse.