MC- højskolen besøgte Martin Andersens biludstilling

Martins biler34 motorcykler kom til byen onsdag eftermiddag og holdt ind ved Martin Andersens Veteranbiludstilling.

Martin Andersen bød velkommen og åbnede portene. Den røde Cadillac fra 1903, som Martin og Tove deltog i Brighton-løbet med, fik straks gæsternes interesse. Den skulle selvfølgelig startes, og motoren med 8 hk. kom straks. Det var en fornøjelse at høre og fik en gæsterne til at udbryde: ” Det lyder næsten lige så godt som en Harley Davidson!”

Martins bilerPå opfordring blev der tændt for juke-boksen med gode, gamle melodier. Bilerne blev taget i øjesyn, og da Martin Andersen tilmed startede sin Triumph motorcykel blev der jubel.

De 34  motorcyklister, både herrer og damer, deltager i denne uge på MC-højskolen ”Motorcykelfascination” på Borbjerg Mølle Kro. De har et spændende program både på stedet og på turene ud.

Martins bilerKroejer Esther Jensen fortæller, at højskolen er blevet holdt på Borbjerg Mølle de sidste tre år. Der er gengangere med, men også en hel del nye ansigter. Fælles er motorcykelinteressen og lysten til at tage på kortere eller længe ture.

Esther Jensen tog som 55-årig efter at have mistet sin mand motorcykel kørekort, og siden har hun kørt i 29 lande fordelt over 6 kontinenter. Andre tager samme udfordring op, mens et par kommer med en bemærkning om, at de nu holder sig til Europa og til lande med højrekørsel.Martins biler

SFO-børnene kiggede forbi og enkelte lokale interesserede. De flotte motorcykler holdt på række og blev taget i øjesyn. Der var både Harley Davidson, Honda, BMW, Zuzuki, Kawasaki og den ældste, en Triumph fra 1979, at kigge på.