Dagplejens dag

fra starten ved Seniorgården

fra starten ved Seniorgården

Ådum: Dagplejens dag blev fejret i Tarm onsdag formiddag. Her sluttede dagplejerne fra Ådum og Hoven, Elly og Betina, sig til og mødtes med Tarm-børnene kl. 9.00 foran Seniorgården. Der blev sunget lidt, blandt andet ”Jeg gik mig over sø og land”, indtil alle var samlet.

Dagplejerne havde forskellige køretøjer, som børnene kunne sidde i på turen. Den gik først til Søndermarken, hvor de blev budt velkommen af beboerne, som var gået ud på gangen.

besøg på Søndermarken

besøg på Søndermarken

Der var en sang i dagens anledning, om alt, hvad der sker for børnenene i løbet af en dag i dagplejen.

Turen fortsatte til Biblioteket, hvor den medbragte formiddagsforfriskning blev nydt i græsset udenfor i frisk brise. Heldigvis var børnene klædt godt på til den kølige formiddag.

Børn og dagplejere kiggede ind på biblioteket og satte deres plancher op om, hvad der foregår i dagplejen, og det er ikke så lidt!

”Vi spiser morgenmad, – vi synger, – vi læser, – vi

formiddagskaffe i det fri ved biblioteket

formiddagskaffe i det fri ved biblioteket

tegner og lærer om farver, – vi laver noget kreativt, – vi bevæger os, – vi bager, – vi finder dyr og insekter. – vi hjælper med at rydde op, – vi spiser rugbrød, – vi sover til middag” – og så videre.De mange indtryk kan ses på opslagstavler på Tarm Bibliotek