Loppemarked samlede folk

IMG_6718 bKøen voksede foran Ådum Hallen, inden dørene åbnedes til Loppemarkedet, som blev holdt lørdag formiddag for at samle penge ind til den lokale idrætsforening, Ådum I&U.

Der var livlig handel lige fra starten, hvor den fyldte hal var et imponerende syn med udbud af noget for enhver smag og til alskens brug. Der blev budt på tingene, pruttet om priser og gjort gode handler.

Det så ud virkelig ud til, at Ådum-boerne havde fulgt Loppemarkedopfordringen til at få gjort forårsrent og fundet ting og sager frem til loppemarkedet. Købelysten viste, at der til gengæld var blevet plads til at benytte sig af dagens tilbud. Heldigvis blev markedet også besøgt af interesserede andre steder fra.

Man kunne se mange bære nyindkøb langt på gåben, da bilerne efterhånden måtte parkeres i længere afstand fra hallen.

LoppemarkedUngegruppen stod i cafeteriet, hvor de solgte pølser og brød med drikkevarer samt kaffe og kage. Ved bordene  blev der hygget og vist gode fund frem, man havde erhvervet sig.

Efter oprydningen kunne arrangørerne glæde sig over den store omsætning, som beløb sig til 19.095 kr.

Michael Jørgensen, som sammen med Kristian Vestergaard og Lars Pedersen, har stået i spidsen forLoppemarked indsamling af lopper og lørdagens arrangement, udtrykker tilfredshed med resultatet, der blev ca. 4.000 kr mere end ved sidst afholdte marked for to år siden.