Skolefestforberedelse

Der er kulissearbejde i klasseværelser

Der er kulissearbejde i klasseværelser

Dagene indtil skolefest og påskeferie står i forberedelsernes tegn på Ådum Børneunivers. Det er skuespillet, som forberedes, til festen inden påskeferien
Skolens elever er aktive og fordelt rundt i lokalerne for at lave de mange praktiske ting, som skal være klar, inden kulisserne skal sættes op.
I hallen er scenen sat op, så de medvirkende i skuespillet kan øve sig. Ud fra synopsen, som en af lærerne har skrevet til ”Alice in Wonderland”, finder

Tanja maler tekopper og tallerkener

Tanja maler tekopper og tallerkener

eleverne selv deres replikker og skaber det spændende eventyr om Alice, der keder sig, men kommer på oplevelses- og forundringstur i et mystisk land.
Skolefesten holdes torsdag aften.
Stykket spilles imidlertid også om formiddagen, og til generalprøven torsdag den 10. april kl. 10.30 er bedsteforældre og andre intereserede velkomne til at se med. Det foregår i hallen.

Den lille Alice keder sig på en skovtur med sin søster, 

Anton og Jonatan har lavet en fin port

Anton og Jonatan har lavet en fin port

da hun pludselig får øje på en lille talende kanin og vælger at følge den ned i dens hul.

Hun falder ned gennem hullet i lang tid og havner i et mystisk land, hvor alt kan ske.
Her oplever hun alle mulige og umulige ting: At vokse og krympe alt efter hvad hun indtager, at svømme i sine egne tårer, ser et hus med kaos hvor kokkepigen kaster med potter og pander, en baby, der forvandles til en gris, en kat, der kan blive usynlig og meget mere.
Historien slutter med, at Hjerter Knægt anklages for tyveri af kager – og Alice vågner