Ådum Købmand Stormøde 21. januar kl. 19.30

* Har du snakket med din nabo i dag?

* Har du snakket med dig selv?

* Har du snakket med din omgangskreds?

Hvad har du gjort?
-som bidrag til at vi kan få gang i vores købmandsbutik igen?
Vi står med 500.000,00 kr. i hånden – kan vi bruge dem?
* Vi mangler en købmand.

* Vi mangler 5 bestyrelsesmedlemmer.

Det er nu du skal melde dig på banen til at give et nap med, for at vi igen kan have vores dagligvarebutik i Ådum, og der er rigtig mange som gerne vil have butikken – men er der nogen som vil give en hånd med?
Arbejdsgruppen Ny købmand Ådum mener at det er så vigtigt, at man allerede inden stormødet har tilkendegivelser, om at nogen vil deltage aktivt i den nye bestyrelse – vi har fået tilkendegivelse fra 1 person – det er ikke nok.

Der kan ikke vælges nogen bestyrelsesmedlemmer på stormødet, da der skal en generalforsamling til at gøre det.
Men hvis dette skal lykkes, så skal der være mindst 5 personer som vil gå ind i opgaven efter stormødet den 21/1.

Vi håber at der er rigtig mange som arbejder på sagen, og at man snakker med hinanden og giver hinanden et skub til at blive aktiv i opgaven.
Og der skulle jo ikke gerne sidde nogen som gerne vil, men ikke får det sagt eller ikke bliver spurgt af nogen, så det er bare med at melde ud til arbejdsgruppen, så vi er godt klædt på til på tirsdag.

I håbet om at nogen melder sig på banen inden stormødet, så bliver det spændende at bruge tiden denne aften som inspiration til måden vi ser den nye købmandsbutik på.

For resten vi mangler jo også en købmand – der er kommet 2 henvendelser.

Vi tror og håber på rigtig stor opbakning til stormødet om Ådum Købmand, og det vil være med stor glæde, at vi så kan takke den gode giver af de 500.000,00 kr.

På arbejdsgruppens vegne
Niels Møller Hansen, Tlf. 2022 2751