2014 byder på nye muligheder i Ådum

Arbejdsgruppen Ny købmand i Ådum har ikke opgivet mulighederne for at køre butikken videre i Ådum med dagligvarer, men det skal ske hurtigst muligt.

Efter en god afslutning samt ophørssalg i Ådum Købmand, står der nu et fuldt rengjort anlæg, klar til at fylde nye aktiviteter på hylderne, og det er der nogen i Ådum, som tror på kan lade sig gøre – og hvorfor så det?

Privat person vil give 500.000 kr.

Der er nu en private investorer som vil kunne gøre det muligt for en selvstændig købmand, at komme meget billigt til sin egen selvstændige dagligvarebutik, uden at risikerer sin egen økonomi på det fulde beløb, helt klart en ny mulighed for den rette person.

Derfor indkalder vi nu til stormøde i Ådum Forsamlingshus tirsdag den 21. januar kl. 19,30, der kan købes kaffe, øl & vand. Alle er velkommen til denne aften

Sidst vi havde stormøde om butikken var der 106 deltagere, og dem skylder vi at melde ud, hvad der er kommet af nye muligheder, og alle skal have mulighed for at give deres besyv med samt komme med gode ideer til løsning af fremtiden for en evt. kommende købmand.

Hvad skal der til for at fremtiden kan bringe en købmand på banen?

Kroner Dem har vi. (til finansiering af varelager)
Købmand Han/hun må findes! (evt. Franchise aftale)
Bestyrelse Folk der vil deltage og give den kommende købmand opbakning.
Kunder Lokal opbakning til købmanden.

Er du frisk på at drive din egen lille købmandsbutik?

Bestyrelsen for den Selvejende institution Ådum Dagligvarehandel, har foranlediget en arbejdsgruppe, som vil arbejde for, at der kommer en selvstændig købmand eller købmandspar, som kunne tænke sig at drive en lokal købmandsforretning i vores lokalsamfund, hvor butikkens betydning i samfundet har meget stor funktion, da den er bindeled imellem rigtig mange mennesker i byen samt området omkring og med tilknytning til den lokale skole.

Vi har en meget velfungerende og tidssvarende butik med opdateret inventar samt kølekapacitet som er med energibesparende investeringer foretaget de seneste år, samt energibesparende belysning også udført de seneste år.

Butikken har Tips og Lotto, Håndkøbsudsalg af apotekervarer, Frisk bagerbrød samt ny stor trailer til vareudbringning.

Er der en købmand gemt i maven på dig?

Butikken har fungeret som en forbrugerejet butik med en bestyrelse bag og ansat personale til at foretage den daglige drift, sammen med mange ungarbejdere samt frivillige, der har hjulpet meget. Vi har nu taget beslutningen, at vi ikke fortsat vil drive butikken i denne konstellation i fremtiden, og derfor tilbyder vi nu en kommende købmand eller et par som kunne se dem som værende dem som her får muligheden for at få en billig start på at blive selvstændig.

Vi kan tilbyde en opdateret butik med et godt salgsareal, som husets bestyrelse har holdt opdateret, bygningen er nemlig ejet af en selvejende institution, bestyrelsen har været rigtig dygtige til at holde huset opdateret, og der vil være mulighed for at få en rigtig god aftale på huslejen, da man ønsker at bevare en lokal købmands butik i Ådum by.

For os har det været så vigtigt at holde butikken godt i drift, så det kan være med til at give nye folk en fornuftig start. Kunderne har været fantastiske til at handle lokalt lige til det sidste, Så derfor, har du interesse, så er det bare med at tage en kontakt til arbejdsgruppe, og vise din interesse, kontaktperson er Niels Møller Hansen tlf. 2022 2751 eller Knud Johst 4018 6083.

Vi håber virkeligt at det vil lykkes at genoplive vores lokale butik på den ene eller den anden måde ud i fremtiden, for uden den vil byen virkelig komme til at mangle noget.

På arbejdsgruppens vegne

Niels Møller Hansen
Arbejdsgruppen – Ny Købmand Ådum

Arbejdsgruppen – Ny købmand Ådum:
Peder Olesen, Kim Hedevang, Jytte Bjørslev, Gitte Hansen, Knud Johst & Niels Møller Hansen.