Nathali Moslund fik Nordeas Skulderklap

 

2013_12_19 14.33.58 lKort før jul modtog Nathali Moslund, Gundesbølhedevej, årets Skulderklap 2014 fra Nordea.

Sammen med 6 andre ungledere fik hun prisen overrakt af filialdirektør Solvejg Lauridsen, Nordea, Skjern. Solvejg Lauridsen foretog overrækkelsen med en god fornemmelse og sagde: ”Med skulderklappet anerkender vi unge, som virkelig gør en forskel. De går forrest og gør en uselvisk indsats.”

2013_12_19 14.45.20 lÅdum I&U indstillede 15-årige Nathali til Skulderklappet for hendes indsats inden for forskellige grene af børneidrætten.

I denne sæson er der Action Jump på Ådum I&U’s program. Det er for 0.-5. klasse, og 29 børn er med hver onsdag eftermiddag. Nathali er hjælpetræner for holdet.

Samme eftermiddag er Nathali også træner til børneidræt for de 3-6 årige.

Charlotte Pedersen fra gymnastikudvalget udtaler om indstillingen af Nathali Moslund: ” Nathali gør en stor indsats for børneidrætten og er meget hjælpsom. Når der er brug for en hånd til et eller andet, som for eksempel i sommerugen, møder hun op og hjælper.”