Nyt om Rosendal Kunsthandel

IMG_5528 bSøndag den 24. november er den sidste dag med sædvanlig åbningstid på Rosendal Kunsthandel. Herefter er det nødvendigt at ringe, hvis man står og mangler et eller andet fra den store samling af antikviteter. Efter personlig henvendelse træffes aftale til velkomment besøg.
Keld Kristiansen og Jørgen Olsen har truffet beslutningen efter længere tids overvejelse. De synes begge, at det er en ”træls” ,men nødvendig beslutning.2. Den gamle skolestue med gode tilbud

I 1992 købte de Rosendal gamle Skole og så mulighederne for anvendelse af de mange kvadratmeter. Efter istandsættelse og klargøring af møbler og antikke ting åbnede de Rosendal Kunsthandel i 1995.
Rosendal har ikke kun været en forretning, men også et kreativt og kulturelt samlingssted.
Rosendal Kunstnerklub har samlet mange af egnens kunstmalere med mulighed for at male på stedet Naturbill..eller på fælles ture med pensel og lærred. Talrige udstillinger og ferniseringer er holdt i årenes løb.
Andre traditioner opstod med de uforglemmelige 4. maj aftener – ofte i mødet med mennesker, som havde oplevet krigen og befrielsen.
Og ligeledes juletræstændingen den første adventssøndag har været festliggjort med musik, sang og en børnefamilie, gerne fra Rosendalvej, som tændte de levende lys på det høje træ.   Kristian Kristensen, som maler akvarel,Keld og Jørgen er enige om, at det er lidt vemodigt at slutte deres livsværk. Til gengæld ser de det positive i, at de nu får god tid til selv at tilberede julemaden.

Arbejdsløse bliver de ikke. Der står stadig møbler, som skal sættes i stand og ombetrækkes. Det vil de gøre i vinterens løb, men opkøber ikke længere.
Til foråret er det planen, at Rosendal Kunsthandel åbner igen for en periode med udsalg.