Ådum Revyen – det kom lige fra hjertet af del 1

 Intro omkring den tomme revykasse

Intro omkring den tomme revykasse

Ådum-revy sætter gang i børnefødsler

En tom revykasse i Købmandsbutikken gav tanken ”Der bliver ingen revy i år!” indledte Tina Pontoppidan sin velkomst til Ådum Revyen med og fortsatte:” – Nej, vi trænger til noget at grine af, til lidt sjov og ballade. Ellers må vi lave nogle skandaler selv.”

Og aftenens program viste, at det var lykkedes Tina at forfatte om stort og småt i lokalområdet og om dem, som frivilligt eller ufrivilligt har været med til at kalde

Opmuntrende sang til flere "småfolk" i Ådum

Opmuntrende sang til flere “småfolk” i Ådum

morskaben frem. Revyen blev indledt af Dingelberg, som kunne konstatere, at der var grund til at være imponeret over det mægtige fremmøde til trods for de mikroskopiske skilte, der var sat op om Ådum Revy. Sidste revy for 2 år siden satte sig spor, kunne han oplyse, og førte til nye ådumborgere. Den ene baby kom til verden netop 9 måneder efter.
Samme emne blev behandlet i sangen ”Børnetallet falder” med en appel til: ” Tre skal I ha’, I gerne fler’ må få!”.

Ansøgninger til "Revyfonden" vurderes nøje

Ansøgninger til “Revyfonden” vurderes nøje

Det afvekslende program fortsatte med overskrifterne: Tour de Øjm, Det lokale mobilhul, Zumba, Møde i Revyfonden og sangen ”Her har I mig tilbage”.
Sognet rundt

Megen cykling bidrog også til morskab. Cykelpigerne gav stof til muntert indslag, og andre hurtige cyklister på egen, lånt eller ”forsvundet” cykel kom frem i rampelyset. Hurtige bilister, ny skolebus, landmænds kreaturer på bytur, præstens glimt i øjet bag nye briller, avisbudets middagstur

Black and White - noget af en præstation

Black and White – noget af en præstation

og eftervirkninger af storkebesøg i Odderup med mere.

En masse herlig lokal nyt om de enkelte borgeres mere eller mindre heldige optræden var det lykkedes at få puttet ind i revyen.
Fra Kvong Revyen var desuden udlånt to indslag: ”Sund kost” og ”Black and White”, et forrygende step med forskudte ben.
Ulla Holms start- og slutsange indrammede den fornøjelige revy.