Kwik spar har fødselsdag

logo kwik_sparStærke festpriser og fødselsdagskonkurrence med præmier for 1 million, når din lokale Kwik Spar i Ådum inviterer til SPAR fødselsdagsfest i hele fire uger.

 Søndag den 15. september går startskuddet til et brag af en fødselsdagsfest i din lokale Kwik Spar. I alle fire uger vil tilbudsaviserne bugne af vanvittige fødselsdagstilbud til stærke festpriser. Og ikke nok med det – det vil også være muligt at deltage i den store fødselsdagskonkurrence.

Gæt og vind!

Hver uge vil der blive stillet en indkøbskurv eller -vogn i butikken – fyldt med Gul Pris varer. Den kunde, som kommer tættest på eller rammer værdien af varerne vinder ugens gavekort på kr. 500,- til køb af varer hos Kwik Spar.

Derudover har vi pyntet butikken op og er klar til at byde kunderne indenfor til en stor fødselsdagsfest og ser frem til fire travle uger med masser af gode fødselsdagstilbud på hylderne. Ikke mindst skal det blive spændende at se, hvem der løber af med præmierne i vores fødselsdagskonkurrence, siger købmand Keld Skov Hansen.

Kwik Spar fejrer fødselsdagsfest helt frem til og med lørdag den 12. oktober 2013.

Selv om Kwik Spar butikken i Ådum er ved at gøre status på fremtiden, ja så er der fødselsdagsfest alligevel. Vi forventer, at rigtig mange af vores kunder vil gøre brug af den lokale butik, netop hvad vi ikke kan opfordre nok til, nemlig at bruge den lokale butik.

SPAR er etableret i Danmark i 1954 og har i dag en omsætning på over 10 mia. kr. og en markedsandel på ca.11 pct. Samlet har kæden ca. 470 købmandsbutikker fordelt over hele landet under navnene EUROSPAR, SUPER SPAR, SPAR, KWIK SPAR og Go’on. SPAR Danmark A/S er med i det internationale samarbejde SPAR International, som omfatter mere end 12.000 SPAR-butikker i 34 lande. Læs mere på www.spar.dk.