Ådum Revyen 2013 .

Tag aldrig livet mere alvorligt, end der er plads til et smil og et godt grin…….Der er revy i Ådum den 4 og 5 Oktober 2013, og revyfolket skal i arbejdstøjet. Først skal der samles folk til de forskellige opgaver, herefter skal der skrives en masse tekster og findes en rød tråd i forestillingen. Men en revy kommer ikke ud af ingenting, så vi har brug for sognets hjælp.

* Har du en lille revyskuespiller i maven, som trænger til at blive realiseret, så har vi brug for dig. Du skal være holdspiller, have en veludviklet humor, du behøves ikke at kunne synge, det er dog ingen hindring hvis du kan, du skal være fleksibel og indstillet på at få det sjovt sammen med en masse andre med en krøllet humor.

* Vi kan også bruge folk der kan skrive tekster til sange, sjove monologer osv.

* Vi skal bruge en der kan sminke os til forestillingen.

* Og sidst men ikke mindst…. Vi skal bruge en masse viden om ”Ådumfolket”!!!!! Har du hørt eller set noget der kræver at blive luftet i Ådumrevyen så er det lige det vi leder efter… Intet er for stort, og intet er for småt. Men uden venligsindet ”sladder”, ingen revy.

Har du noget viden du brænder for at dele med andre, så send en mail til Tina Pontoppidan ( tiep@mail.dk , 61358763), eller smid en lille seddel med historien i revypostkassen ved købmanden. Det må gerne være anonymt :o) Gerne hurtigst muligt, da vi skal i gang med at skrive teksterne. På forhånd tak for Jeres hjælp..

Sidste afleveringsfrist er 1. Juni 2013.

På revyholdets vegne Thomas Andersen/Tina Pontoppidan