En overrasket jubilar

Der er stor interesse mens Preben pakker gaver op.

Der er stor interesse mens Preben pakker gaver op.

Leder Preben Frederiksen, Ådum Idrætsbørnehave, mente, han ubemærket af andre havde passeret sit 10 års jubilæum ved årsskiftet.

Personale og børnehavebørn gav ham den helt store overraskelse, da han mandag formiddag kom for at skulle til møde, men i stedet blev mødt med flag og fødselsdagssang fra børn, forældre og personale.

0. kl. bærer deres gave ind.

0. kl. bærer deres gave ind.

0.kl. overrakte ham en lærredstaske med alle navne skrevet på sammen med et lille rim, sikkert inspireret af års samvær med jubilaren: ”Små smil og venlige ord – betyder mere, end man tror.”

Nodelinjer var passende også tegnet på tasken, og Preben fik forklaringen med fra et af børnene: ”Sådan nogen, man spiller med guitar!”

Preben pakkede op og læste kort højt til børnenes store medleven.

Personalet synger for Preben.

Personalet synger for Preben.

Der var påskønnelse fra børn, forældre, bestyrelsesmedlemmer, Støtteforening og kolleger.

”Det er, fordi det er din fest”

Preben Frederiksen lod et par undrende ord falde om al den festivitas og fik et kort og klart svar fra gulvet: ”Det er, fordi det er din fest”.

En glad jubilar

En glad jubilar

Med festhumør Preben troede da også, han ville blive 10 år mere.

Heldigvis var personalet forberedt, og de havde en sang klar til lederen. Med hvert vers om ugens dage fulgte en gave, så Preben til sidst var fuldt udrustet til de kommende mange års tørn med både hat, større ører, stok, cigar, chokolade og en stor buket blomster.

Der var rundstykker til alle, inden dagligdagen vendte tilbage.

Preben Frederiksen lader tankerne gå tilbage på de 10 år: ”Der sker hele tiden noget og udvikles nyt, så tiden er bare gået. Der er skabt traditioner, som holder og føres videre.”